دسته : -گزارش کار آموزی و کارورزی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 2526 KB
تعداد صفحات : 66
بازدیدها : 1208
برچسبها : گزاش کارآموزی لوله پلی اتیلن
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلپلی اتیلن یا پلی اتن یکی از ساده ترین و ارزانترین پلیمرها است. پلی اتیلن جامدی مومی و غیر فعال است. این ماده از پلیمریزاسیون اتیلن بدست می آید و بطور خلاصه بصورت PE نشان داده می شود. مولکول اتیلن دارای یک بند دو گانه C=C است. در فرایند پلیمریزاسیون بند دو گانه هر یک از مونومرها شکسته شده و بجای آن پیوند ساده ای بین اتم های کربن مونومرها ایجاد می شود و محصول ایجاد شده یک درشت مولکول است.
شیمی ماکرومولکول ها (پلیمرها) برای اولین بار توسط مطالعات و تحقیقات پروفسور H.Staudinger در بین دو جنگ جهانی اول و دوم پا به عرصه وجود گذاشت و مانند سایر ایده های نوین با نظریات انتقادی شدید مواجه گشت که اکنون همگی فراموش شده اند مگر آنهایی که از آن پشتیبانی کردند و این علم را به ترقی افتخار آمیز امروز رسانیدند. این علم به کارشناسان شیمی آلی این امکان را داده است که بتوانند تعداد بسیار متنوعی از پلیمرها را از طریق سنتز بدست بیاورند.
لوله پلی اتیلن و اتصالات پلی اتیلن دارای وزن پائینتری نسبت به سایر انواع لوله ها شامل لوله های فولادی و لوله های بتنی است که باعث سهولت حمل، بارگیری و نصب آسان لوله و اتصالات پلی اتیلن می گردد.
پلی اتیلن اولین بار بطور اتفاقی توسط شیمیدان آلمانی "Hans Von Pechmanv" سنتز شد. او در سال 1898 هنگام حرارت دادن دی آزومتان، ترکیب مومی شکل سفیدی را سنتز کرد که بعدها پلی اتیلن نام گرفت. اولین روش سنتز صنعتی پلی اتیلن بطور تصادفی توسط "ازیک ناوست" و "رینولرگیسون" از شیمیدان های ICI در 1933 کشف شد. این دو دانشمند با حرارت دادن مخلوط اتیلن و بنزالدئید در فشار بالا ، ماده ای موم مانند بدست آوردند. علت این واکنش وجود ناخالصی های اکسیژن دار در دستگاه های مورد استفاده بود که بعنوان ماده آغازگر پلیمریزاسیون عمل کرده بود. در سال 1935 "مایکل پرین" یکی دیگر از دانشمندهای ICI این روش را توسعه داد و تحت فشار بالا پلی اتیلن را سنتز کرد که این روش اساسی برای تولید صنعتی LDPE در سال 1939 شد.
اتفاق مهم در سنتز پلی اتیلن ، کشف چندین کاتالیزور جدید بود که پلیمریزاسیون اتیلن را در دما و فشار ملایم تری نسبت به روش های دیگر امکان پذیر می کرد. اولین کاتالیزور کشف شده در این زمینه تری اکسید کروم بود که در 1951 ، "روبرت بانکس" و "جان هوسن" در شرکت فیلیپس تپرولیوم آنرا کشف کردند. در 1953 ، "کارل زیگلر" شیمیدان آلمانی سیستم های کاتالیزور شامل هالیدهای تیتان و ترکیبات آلی آلومینیوم دار را توسعه داد. این کاتالیزورها در شرایط ملایم تری نسبت به کاتالیزورهای فیلیپس قابل استفاده بودند و همچنین پلی اتیلن یک آرایش (با ساختار منظم) تولید می کردند. سومین نوع سیستم کاتالیزوری استفاده از ترکیبات متالوسن بود که در سال 1976 در آلمان توسط "والتر کامینیکی" و "هانس ژوژسین" تولید شد. کاتالیزورهای زیگلر و متالوسن از لحاظ کارکرد بسیار انعطاف پذیر هستند و در فرایند کوپلیمریزاسیون اتیلن با سایر اولفین ها که اساس تولید پلیمرهای مهمی مثل VLDPE و LLDPE و MDPE هستند، مورد استفاده قرار می گیرند...
معرفی محل کارآموزی
در راستای تحقق سیاست های کلان بهبود و بهره وری در صنعت آب کشور، از سال 1386 فعالیت خود را در خصوص تولید و عرضه انواع لوله های پلی اتیلن مورد مصرف در صنعت آبیاری و آبرسانی،فاضلاب و انتقال سیالات صنعتی آغاز نمود.
محصولات این کارخانه همچنین دارای استاندارد ملی ایران، تاییدیه آب وخاک جهاد کشاورزی وبیمه نامه 10 ساله بیمه ایران می باشد.
این کارخانه با توجه مستمربه چگونگی تکنولوژی تولید وارتقا سطح کیفی محصولات خود با استفاده ازتجهیزات مناسب و کارشناسان باتجربه در سال1386 حجم تولیدات از 1560 تن در سال آغاز کرده و درسال 1389 به 5500 تن رسانده و انتظار میرود حجم تولیدات خودرا در سالهای آتی افزایش یابد.
این کارخانه با بهینه سازی سیاست های خود توانایی تولید لوله از سایز 16 الی 630 میلی متر ،در رده های فشاری 4 الی 16 اتمسفر را بر حسب سفارش مشتریان گرامی ، در اسرع وقت و قیمتمناسب دارا می باشد.
بدین منظور جهت ارتقاء تشکیلات و تامین رضایت مشتریان ،الگوی تضمین کیفیت را بر مبنای استاندارد جهانی 9001:2008ISO استقرار نموده است تا انتظارات مشتریان را به طور کامل برآورده سازیم و بر ارتقاء کیفیت محصولات کارخانه بیافزاییم....
فهرست مطالب
فصل اول
معرفی محل کارآموزی
کارخانه پویان بسپار سپاهان اصفهان
خط تولید
کنترل کیفیت
محصولات کارخانه
فصل دوم
کارهای انجام شده در دوره کارآموزی
معرفی به کارخانه و پرسنل
واحد آزمایشگاهی
واحد کنترل کیفیت
کارگاه جوشکاری
دستگاه جوش پلی اتیلن
فصل سوم
پلی اتیلن
پلی اتیلن
تاریخچه تولید پلی اتیلن
استفاده از انواع کاتالیزورها در سنتز پلی اتیلن
انواع پلی اتیلن
کاربردپلی اتیلن
پلی اتیلن در یک نگاه
برخی ویژگیهای پلی اتیلن
تاثیرات لوله و اتصالات مواد پلی اتیلن در محیط زیست
فصل چهارم
برنامه محاسبه کننده افت فشار
چگونگی استفاده از برنامه محاسبه کننده افت فشار
روشهای محاسبه افت فشار در لوله ها
نتیجه گیری
پیشنهادات و انتقادات
پیوست ها
فهرست منابع
خرید و دانلود آنی فایل