دلایل برخورداری ایران از انرژی هسته ای و مخالفت کشورهای خارجی با آن

دلایل برخورداری ایران از انرژی هسته ای و مخالفت کشورهای خارجی با آن دلایل برخورداری ایران از انرژی هسته ای و مخالفت کشورهای خارجی با آن

دسته : فیزیک

فرمت فایل : word

حجم فایل : 205 KB

تعداد صفحات : 145

بازدیدها : 263

برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری

مبلغ : 12000 تومان

خرید این فایل

دلایل برخورداری ایران از انرژی هسته ای و مخالفت کشورهای خارجی با آن

دلایل برخورداری ایران از انرژی هسته ای و مخالفت کشورهای خارجی با آن

پیشگفتار

پیوسته یاد می كنیم مهربان پروردگاری را كه نامش مزین كننده  نامها و آرامش بخش دل هاست . شكر و سپاس از آن  اوست  چرا كه  ندای دین حقش را آخرین فرستاده اش در داد . او كه قدرت جاودانگی خویش قلم  را به دستانمان داد تا بنویسیم و بخوانیم از اقتدار كشوری مقتدر بنویسیم از كاوشگرانی كه در قلبشان عشق به وطن موج می زند و از این هوش و توانایی خویش به نحو احسن استفاده می كنند تا این مهد دانش شهرتی جهانی پیدا كند . ایران است این سرای دانش سرای  عشق خانه ای عظیم دوستی ها و مهد علم .

ایران ای مادر همیشه هشیار ای كه صاحب خاكی هستی كه از دانش سنگهایی بیرون می آید كه ذهن هر متفكری را از آن خود می كند به یاد می آوری روزهایی كه خورشید آسمان  تو شاهد پیروزی فرزندانت بود خاطرت هست شب هایی كه مهتاب نظاره گر حركات دستان  پرتكاپوی تلاشگرانی بود كه  در كارخانه ها كار می كردند تا شاید خدمتی كوچك به این ملت  شریف تو كنند . می دانم كه می دانی حركت چرخ انرژی پدید اورنده تمام نیروها فقط به دست یكتا پروردگار من هست  و بس انرژی عظیم كه در دل كوچك هر ذره نهفته است . نیرویی كه در كوچكترین ذره ای از این هستی جای گرفته  و بزرگترین كار در دنیای علم انجام میدهد . بله انرژی اتمی .

صنعت  اتمی جای خودش را در چرخ صنعت یافته و یكی از سكانسهای كشتی كشور به دست گرفته متخصصان كشور محبوب با بهره گیری از علم و دانش خویش كشور ایران را با دنیای نوین علم و انرژی اتمی همگام ساخته اند .  امیدوارم شاهد پیروزی روز افزون كشورمان در علم باشیم .


مراحل تحقیق :

1-انتخاب موضوع  و تعریف آن:

موضوع انرژی هسته ای حق مسلم ماست  ایران باید در فناوری هسته ای جایگاه بالایی داشته باشد .

2- تحدید موضوع تحقیق :

علت مخالفت های كشورهای خارجی  دربرخورداری ایران از فناوری هسته ای چیست ؟ و چرا ایرن باید از فناوری  هسته ای برخودار باشد ؟

3-جستجو و مطالعه ی منابع تحقیقی :

ضمن مطالعه ی مقالات در رابطه با انرژی هسته ای و نقش  ایران در فعا لیت های هسته ای در روزنامه ها و مجلات با مراجعه به كتابها و سایتهای اینترنتی اطلاعات بیشتری دریافت نموده ایم .

4-ارائه ی فرضیه :

با توجه به این مسئله سوخت های فسیلی رو به اتمام است همه ی كشورهای جهان از جمله ایران باید حق استفاده از فناوری هسته ای را داشته باشند .

5- انتخاب فنون و روش تحقیق :

مجموه ی حاضر تحقیقی كتابخانه ایست و برای تكمیل آن از مطالعه استفاده شده است .

6- جمع آوری اطلاعات :

با مطالعه بر روی كتابها ، مجلات ، روزنا مه ها و منابع اینترنتی اطلاعات لازم  را جمع آوری كرده ایم .

7- تجزیه و تحلیل اطلاعات :

اطلاعات جمع آوری شده بر اساس موضوع دسته بندی كرده و اطلاعات اضافی را حذف نموده ایم .

8- ارائه ی نظریه یا تئوری:

انرژی هسته ای حق مسلم تمامی مردم كشور عزیزمان است و برخورداری از این فناوری ما را به كسب موفقیت های بالایی می رساند.

مقدمه :

انرژی هسته ای در جهان

انرژی هسته ای از جمله انرژی هایی است  كه كاربرد زیادی در سطح جهان دارد .  در حال حاضر ، ظرفیت نیروگاه های هسته ای جهان بیش از 350 هزار مگاوات است كه  پیش بینی می شود تا سال 2020 به 359 هزار گیگاوات برسد. انرژی هسته ای دارای مزایایی است كه كاربرد آن را افزایش می دهد . به عنوان  مثال، این انرژی كمترین تاثیر را بر محیط دارد ، همچنین به صرفه و اقتصادی است و در زمینه امنیت ملی انرژی نقش عمده ای دارد.  نیروگاههای هسته ای  را بر اساس راكتوری كه در آن  استفاده می شود  تقسیم بندی می كنند .  در حال حاضر 5 كشور جهان از انرژی هسته ای برای تولید الكتریسیته استفاده می كنند. اگر چه تعداد نیروگاههای هسته ای  كمتر از تعداد راكتورهایی است كه دردهه های 70 و 80 ساخته شده ولی میزان الكتریسیته تولیدی بیشتر است .

نتیجه گیری :

علوم هسته ای ، دستاوردی بزرگ و شاه كلیدی است كه درهای زیادی را به روی پیشرفت باز می كند، و هیچ كس نباید ملت فهیم و با استعداد ما را وادار كند كه از این انرژی نهفته در دل ذرات چشم بپوشد. در حال حاضر، ما این گردوی محكم را شكسته ایم و برای استفاده از آن لازم نیست تعارف كنیم و منتظر
اجازه ی این و آن باشیم. به خصوص كه در این راه هیچ كس به ما كمك نكرده است و دانشمندان ایران اسلامی خود به این مهم توفیق یافته اند.


خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید