پایان نامه مقایسه اضطراب دانشجویان دختر و پسر

پایان نامه مقایسه اضطراب دانشجویان دختر و پسر پایان نامه مقایسه اضطراب دانشجویان دختر و پسر

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 85 KB

تعداد صفحات : 56

بازدیدها : 360

برچسبها : اضطراب دانشجویان پایان نامه روانشناسی

مبلغ : 10000 تومان

خرید این فایل

دانلود پایان نامه رشته مشاوره و روانشناسی با عنوان مقایسه اضطراب میان دانشجویان دختر و پسر رشته مشاوره دانشگاه ابهر

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی رشته مشاوره مقایسه اضطراب میان دانشجویان دختر و پسر رشته مشاوره دانشگاه ابهر

هدف کلی تحقیق حاضر مقایسه اضطراب بین دختران و پسران دانشجوی رشته روانشناسی است این به معنی آنست که آیا دختران نسبت به پسران دارای اضطراب بالایی هستند یا نه؟ پسران از دختران اضطرابشان بالاتر است؟ و یا تفاوتی وجود ندارد؟ و آیا اضطراب بالا باعث مشکلاتی می شود یا نه؟

اضطراب یکی از شایعترین اختلالات انسان است و به قول Avden قرن 20 قرن اضطراب می باشد.

اگر چه اضطراب و دلهره از زمان های گذشته به عنوان یکی از اختلالات عمده شناخته شده است. با این وجود تنها چند دهه اخیر به عنوان یک مسئله جدی مورد توجه روانپزشکان و روانشناسان و دیگر دست اندرکاران بیماریهای روانی قرار گرفته است.

اضطراب بهایی است که بشر کنونی برای تمدن می پردازد به نظر می رسد که در این عصر به اصطلاح تمدن مشکلات انسان همواره رو به تزاید بوده است. جنگها، زندگی شخصی و خانوادگی بشر را به مخاطره انداخته، او را در نا آرامی اجتماعی رها ساخته است. جزر و مدهای اقتصادی و تغییرات تکنولوژی تاثیرات خود را به صورت بیکاری، از دست دادن موقعیت های شغلی و فقر و تنگدستی برای میلیونها تن از افراد بشر نمایان ساخته است. انفجار جمعیت، مسائل و تنشهای اجتماعی خاصی را به همراه داشته است. ...

اضطراب پدیده روانی و مفهومی نظری روانشناسی است که در آن شناخت و عاطفه دخالت اساسی دارد. اضطراب وقتی بروز می کند که فرد نتواند فشار و تهدید حاصله را دفع یا با طریقی مناسب با آن کنار بیاید. ...

شاید اغراق نباشد که اگر اضطراب به عنوان یک حالت مستقل همراه با اختلالات روحی دیگر به خصوص افسردگی را شایعترین بیماری قرن حاضر به حساب می آوریم. احساس نگرانی مخصوصا در مورد آینده، ناراحتی عمده بیمار به حساب می آید در این رابطه شاید بی تناسب نباشد اگر اضطراب ها را التهاب آینده معرفی کنیم. این اصطلاح در لغت نامه معروف عمید آشفتگی، لزیدن، بی قراری معرفی شده است.

در این پایان نامه به بررسی اضطراب در بین دختران و پسران پرداخته که آیا اضطراب و دلهرگی در بین دختران به علت ضعیف تر بودن آن تفاوت دارد که این مساله مورد توجه قرار می گیرد که دختران به علت توانایی کمتر و برخورد با مشکلات دچار ترس و تشویش می شود یا نه؟

تعریف اضطراب

مشکلات زیادی در رسیدن به تعریف دقیقی از اضطراب وجود دارد. اکثر نظریه پردازان با لانگ توافق نظر دارند که اضطراب یک مفهوم فرضی است. این مفهوم همچنین ذهنی است که وجود خارجی ندارد اما ممکن است در توضیح پدیده های قابل مشاهده مفید باشد.

لانگ یک الگوی سه نظامی از اضطراب پیشنهاد کرده است که در شناخت تعاریف بالقوه مختلف اضطراب کمک زیادی نموده است. اضطراب ممکن است برحسب تفکر احساسات جسمی یا احساساتی مانند افزایش ضربان قلب، عرق کردن، تنش یا بر حسب رفتار نظیر اجتناب از یک موقعیت یا فرار کردن تعبیر و تفسیر شود. نیمرخ اضطراب در اشخاص مختلف بر حسب این که کدام نظام بیشتر متاثر است متفاوت خواهد بود. این سه نظام با هم پیوستگی دارند و تاثیر مستقیمی بر همدیگر می گذارند. از اضطراب در کلی ترین معنایی که می توان از آن به دست داد به عنوان مجموعه ای از پاسخهای جسمی، شناختی و رفتاری به استرس یاد می شود.

اختلال اضطراب فراگیر

متاسفانه در زمینه بررسی اختصاصی اختلال اضطاب فراگیر، با کمبود پژوهش روبرو هستیم. مقیاسهای چند ماده ای که توسط درمان جو تکمیل می شود، برای اندازه گیری اضطراب و ترس گذرا طراحی شده اند. از جمله فهرست صفات عاطفی چندگانه و پرسشنامه اضطراب بک برای دامنه گسترده ای از اختلالهای اضطرابی گوناگون داده های هنجاری وجود دارد. پرسشنامه نگرانی پن این امکان را به آزمودنی ها می دهد که باورهای خود را درباره گرایش به نگرانس توصیف کنند.

برای اندازه گیری اضطراب، بدون توجه به منبع آن، مصاحبه های ساخت دار و مقیاس های درجه بندی مناسبی ابداع شده اند که مشهورترین آنها مقیاس اضطراب همیلتون است

فصل اول: بیان موضوع تحقیق

مقدمه

بیان مسئله

فرضیه

اهداف تحقیق

فصل دوم: ادبیات و پیشینه تحقیق

تعریف اضطراب

تشخیص بالینی اضطراب

توصیف اختلالهای اضطرابی

گذر هراسی

اختلال اضطراب فراگیر

مشکل ترسهای مقاوم و اضطراب فراگیر

باز آموزی تنفس

مشکلات مرتبط بارم ناکافی

مهار کردن اضطراب کنترل و پیش بینی پذیری

تفکیک ترس از اضطراب

مولفه های رفتاری اضطراب

اهداف بلند مدت

ملاحظه های درمانی

اختلال اضطرابی ناشی از مواد

اختلال اضطراب - افسردگی مختلط

درمان دارویی

فصل سوم: روش اجرایی پژوهش

تعیین و تعریف جامعه

ابزار اندازگیری در تحقیق

دستور اجرای پرسشنامه

طرح پژوهش

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل نتایج

آمار به دست آمده از آزمون کتل دانشجویان پسر

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

نتیجه گیری

محدودیت ها

پیشنهادات

منابع

پرسشنامه

جداول

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید