دسته : جامعه شناسی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 8 KB
تعداد صفحات : 9
بازدیدها : 222
برچسبها : دانلود مقاله
مبلغ : 1500 تومان
خرید این فایلمقاله بررسی آثار زیانبار سوء ظن در اجتماع
فهرست:
صداقت و اعتماد به نفس جانشینان شایسته سوءظن
روانشناس: چاره سوءظن صداقت است
جامعه شناس : اعتماد به نفس افراد باید افزایش یابد
آسیب شناسی اجتماعی سوء ظن
.............................................................
صداقت و اعتماد به نفس جانشینان شایسته سوءظن
* سوءظن عادت بسیار بدی است كه در اعماق وجودیك فرد رخنه می كند و تمام اعمال و رفتارش را تحت الشعاع قرار می دهد.* هرچه قدر اعتماد فردی درجوامع بیشتر شود درمجموع شاهد افزایش ضریب اعتماد عمومی وكاهش سوءظن خواهیم بود.
مروری در پرونده هایی كه طی سالیان متمادی درمحاكم قضایی ومراجع انتظامی تشكیل شده، یا تحت رسیدگی قرار گرفته بیانگراین است كه در شكل گیری تعداد زیادی ازاین پرونده ها آثار سوءظن كاملاً به چشم می آید.
هرچند درباره اثرات شوم وتبعات اجتماعی این پدیده ناهنجار آمار و ارقام دقیقی در دست نیست ، اما آثار زیانبار آن هم بركسی پوشیده نیست.
روانشناس: چاره سوءظن صداقت است
دكتراكرم ابراهیم كافوری «روانشناس» سوءظن یا بدگمانی را تصوری نادرست نسبت به روابط عاطفی یا غیرعاطفی میان افراد مختلف جامعه می داند. به تعبیر وی سوءظن عادت بسیار بدی است كه در اعماق وجود یك فرد رخنه می كند و تمام اعمال و رفتارش را تحت الشعاع قرار می دهد. اگر چنانچه تصورات فردی وبدگمانی را به خانواده ها تعمیم دهیم می توان آن را بلای جان خانواده ها دانست به اعتقاد این روانشناس، بدگمانی و سوءظن درخانواده ها وعلی الخصوص میان زوجین ، والدین وفرزندان دراثر بی توجهی ، بی علاقگی ، دروغگویی و فقدان صداقت در گفتار و عمل ونحوه تفكر به وجود می آید. بدین ترتیب برای اینكه بتوان پیشداوری یاسوءظن را از بین برد، بهتراست افراد صادق باشند واحساساتشان را صادقانه بیان كنند. چرا كه صداقت درگفتار و رفتار بهترین دارو برای درمان سوءظن است.
جامعه شناس : اعتماد به نفس افراد باید افزایش یابد
از منظر حسین آقاجانی «جامعه شناس» سوءظن یك پدیده اجتماعی ، فرهنگی ناشی از رفتارهای غیرعقلانی است...
...
خرید و دانلود آنی فایل